måndag 12 juni 2017

Spa-helg på Varbergs Kusthotell

Min underbara sambo tog med mig på en spa-helg på Varbergs Kusthotell. Kunde inte tänka mig ett ett bättre sätt att fira min födelsedag och få kvalitetstid och avslappning tillsammans med honom efter fyra månader ifrån varandra.

 
Förutom att gå igenom Thalassospa ritualen kunde vi på lördagen njuta av en stund på soldäcket, jag fick en fantastisk helkroppsmassage och fick till och med lite sticktid vid poolen. Min sambo känner mig allt för väl när han bad mig packa för helgens överraskning och sa att jag kunde ta med mig en stickning och kanske en bok.

Efter middagen på lördagen gick vi en promenad längs stranden och tittade på solnedgången, men solen ville liksom inte gå ner. Vi stod där i säkert en kvart och solen som hängde kvar på samma ställe. 

Jag kan verkligen rekommendera Varbergs Kusthotell - vackert läge och byggnader med en historia, fint spa som verkligen inbjuder till avslappning och god mat i restaurangen. Efter att ha sovit i kinesiska sängar i 4 månader, vilka mest påminner om plankor i mjukhetsgrad måste jag också nämna att sängen var helt otroligt skön!  

2 kommentarer:

  1. Kan inget mer än att hålla med om att Varbergs Kusthotell är helt underbart! Vilken härlig färg du stickar i <3 Vad är det för garn?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Garnet är entrådig Jämtlandsgarn från Solkustens Spinnverkstad. Jag köpte vitt garn och har själv färgat det :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg