måndag 13 januari 2014

Vad jag stickar på just nu!

Nu har jag hela 4 (och ett till) projekt på stickorna, mycket olikt mig.

Låt mig presentera mina senaste projekt!

 Något fluffigt grått med blå inslag är på gång, jag vet inte riktigt om jag är nöjd ännu men jobbare vidare så får framtiden utvisa om det blir bra eller inte.

 I underbara Arucania Botany Lace är det en kofta på gång. Lite samma sak här, jag vet inte riktigt om det blir bra som det ser ut nu. Jag har redan repat två gånger men jag tror att det blir bra nu!

Det här är en babyfilt till hjälpprojektet Hjärtefilten. Det är Sandesgarn som bidragit med material till 2000 stycken filtar som ska skickas till Etiopien och delas ut till nyförlösta kvinnor så att de har något att svepa sina bebisar i.
Ett kul projekt att vara en del av, men det går ganska segt nu. Filten är ett riktigt åbäke att ha i knät nu, men det är inte mycket kvar så snart ska den nog vara färdig.

Sist men inte minst vankas det ett par sockar i randig Zauberball, har kommit en bit längre på dem än sist, bara halva foten kvar!

 

4 kommentarer:

 1. Härliga stickningar pågång! Vad blir det för kofta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet jag inte än, det blir kanske något nytt mönster om det blir bra :)

   Radera
 2. Jag stickar också en hjärtefilt! Jättebra projekt tycker jag och det känns bra att kunna hjälpa till med det man tycker bäst om att göra nämligen sticka. // Bellis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det, jag tycker precis samma sak. Jag har väl varit lite dålig på att sticka åt sådana här sammahang, så det känns bra att hjälpa till!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg