fredag 31 januari 2014

KnitMeter.com

Sista dagen i januari och eftersom jag detta året hade tänkt föra en stashometer så vill jag tipsa er om den peppande hemsidan KnitMeter.com

I den kan du logga hur mycket du har stickat under året, det registreras på hemsidan och du kan också ha en liten Widget på din blogg eller ravelrypresentation som visar upp hur mycket du har stickat.
När du loggar fler meter så ändras antalet meter i din widget också.
Peppande att se att man har stickat ut x antal meter (men slipper se hur mycket man har köpt).

Min KnitMeter ser ut såhär än så länge!Hela 3225 meter har jag stickat ut i januari och vet ni vad - jag har inte köpt en enda meter garn, inte så tokigt va!
2014 börjar bra!  

4 kommentarer:

 1. OMG! Du har maskat av massor den här månaden!
  Där ligger jag i lä :) Men för mig är det inte annat att vänta när jag aktivt håller på med fem projekt samtigt, hahaha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, men det är extremt mycket för att vara mig också. Men jag kan inte säga annat än att jag är nöjd med resultatet :)

   Radera
 2. Strongt att inte handla garn! Jag har inga sådana mål för i år, men jag är inte lika intresserad längre. Jobbar hellre från stashen. Blir en utmaning i sig att hitta projekt som passar garnen man redan har...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte heller något mål att inte köpa något garn alls. Jag har så mycket fint i stashen att som jag vill sticka av att jag nog kommer att prioritera det. Så länge stashen räcker, tänker inte tvinga mig att sticka ur stashen bara för att det finns garn kvar i den. Men ska jag köpa garn ska det vara riktigt fint garn av fin kvalité och fina fibrer :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg