torsdag 30 januari 2014

Regnbågssockar

I tjugofemårspresent förra året fick jag inte mindre än 4 nystan Zauberball av en barndomsvän (läs; hans mamma hade kommit på det och valt garnerna..:)) en väldigt bra present i vilket fall som helst!

Jag har aldrig stickat just sockar av detta för sockar ämnade garn och eftersom ett av nystanen var tvåtrådigt så kändes det mest lämpade av de fyra nystan jag fick.

Det blev ett par helt vanliga slätstickade sockar med resårskaft, så kom trots allt garnet mest till sin rätt.
De blev varandras motsatser, den ena med rött vid början och slut den andre med blått i början och slut. Olika men ändå lika, fina som få!

Hur var garnet då?
Trevligt att sticka med, som med allt självrandande garn så blir man peppad att fortsätta lite till och lite till bara för att komma till nästa färgstycke.
Jag har använt dem ganska mycket redan, i detta vinterväder behövs färgglada sockar! De noppar såklart, ganska mycket också, vilket jag väl hade förväntat mig.
Det förtar i alla fall inte hur färgglada och fina de är!

 

1 kommentar:

  1. Min erfarenhet är att Zauberball luddar de luxe! Åtminstonde i sockformat. Sambons Daybreak har klarat sig lite bättre. Men du har rätt, färgerna gör att man blundar för faktum ibland. :P

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg