onsdag 10 januari 2018

Stash-o-meter 2017

2017 har tagit slut och med det är det dags att presentera årets stash-o-meter.
Trots troget stickande från stashen och inte allt för många inköp gick det ändå ganska jämt ut i år.


Tröttheten på grund av graviditeten och tiden i Kina har också påverkat ut-resultatet ganska mycket, jag har stickat ut ganska exakt hälften mot förra året. Ett garninköp till en tröja som stickas med dubbeltråd resulterade till ca 2500 meter garn in under årets sista dagar. Den tröjan är dock snart klart så när som på en avmaskning så 2018 kommer att börja bra. Men jag är som vanligt ändå nöjd. Förutom att jag trots allt stickat ut 8839 meter så har jag också sålt och skänkt en del garn, skulle gissa på att det är ungefär lika mycket som det jag stickat ut. Stashen börjar bli mer hanterbar och garn som legat år efter år har fått en andra chans. 

Nu väntar ett år med föräldraledighet och jag gissar på att min sticktid kommer att minska radikalt. Jag har fortfarande många meter fint garn i stashen och ser framför mig ganska många projekt jag kommer att kunna sticka med garn jag redan har.


2 kommentarer:

  1. Jag har nog stickat mer än jag trodde ändå. Men så har jag verkligen passat på alla tillfällen :p och blir 1,5 års ledighet för mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker att jag ska vara ödmjuk för att sticktiden nog kommer att minska och se de tilfällen som uppenbarar sig som lyx :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg