måndag 29 december 2014

Sale2014

Nu börjar året att lida mot sitt slut och det finns två anledningar till att fira av det med lite mönsterrea!

Anledning 1: du har säkert, hoppas jag, fått en massa mjuka paket i julklapp. Kanske vet du ännu inte vad du ska sticka av det. Så varför inte passa på att köpa några mönster och fundera över nyårshelgen vad du ska sticka!

Anledning 2: efter nyår införs en ny lag i EU vad gäller försäljning av digitala produkter. Det innebär mycket arbete för oss indiedesigners och jag vet inte hur min mönsterförsäljning riktigt kommer att fortgå efter årsskiftet.

Så, därför, från mig till er: 25% rabatt på hela ditt köp från och med idag och till nyårsafton klockan 00.00.

Använd koden Sale2014 när du checkar ut så dras din rabatt!

4 kommentarer:

 1. Fina mönster! Jag tycker att många förstorar arbetet med vad ändringen innebär för oss som säljer mönster. Bokföringen ska ju ändå göras, det är inget nytt att det är moms på digitala produkter och att dela upp momsen per land är ingen stor grej, varken om du gör din bokföring på papper eller i ett bokföringsprogram. Jag tror att problemet är mycket större för de som inte är svenskar faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att det ska fungera bra med MOSS som jag har registrerat mig för, men det innebär fortfarande mer jobb för mig än vad det gör i nuläget.

   Radera
 2. Hej!
  Jag har just börjat fundera på att börja få ut mina mönster till försäljning, tanken är att göra det via Ravelry. Jag tänkte höra med dig vilket sorts program du använder dig av då du gör dina mönster/diagram?
  Gott nytt år!
  Vänlig hälsning
  Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   I början och fram till ganska nyligen så använde jag excel. Jag hade laddat ner en gratis knitting-font, alltså ett alfabete där du får diagramsymboler istället för bokstäver. Men sen vi började med Avmaskat.se så använder jag ett program som heter Stitchmastery som väldigt lättanvänt. Men det kostar en del att köpa så testa lite olika program först. Det finns många olika program för att göra just diagram. Sen gör jag min layout i inDesign.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg