fredag 5 december 2014

Önskelista

Det lackar mot jul och i år står både hårda och mjuka paket på min önskelista, vi kikar!


Mjuka önskningar:
Kit för att sticka Bohuströjan Blå Blomma från Angoragarnet, bild S. Gustafsson. Blev helt förstörd när jag alldeles för sent hörde att det inte skulle finnas några Bohuskit att köpa någonsin mer. Lika glad blev jag när jag senare läste den glada nyheten att Angoragarnet kommer att börja färga och sälja kit i fortsättningen. Blå Blomma är helt klart det mönster jag tycker är vackrast, älskar de kalla färgerna.
Batts av Nunoco.
Fick tips om battskapande duo av Mia Dehmer och blev förälskad i flera av deras underbara, färgsprakande batts. Den här röda är bara en av de jag gärna skulle få spinna på min rock.
Merino/bambu roving från FatCatKnits i färgen Magnolia - behöver jag säga mer!?

Den vegetariska kokboken Mera Vego av Sara Ask och Lisa Bjärbo. Jag har hört så mycket bra om den här boken och det är förmodligen ett under att jag, vegetarian sen 8 år inte redan har den i min ägo. Men den som vill bli bjuden på storslagna middagar i höst skulle kunna få presenta mig med denna!
Jag cyklar allt mer och är bra sugen på att köpa en hybrid till nästa år men jag har precis fått en fin damcykel och skulle nog behöva uppdatera mig på hjälmfronten. Så länge den är superfräsig och matchar min annars så tantig stil illa så är jag nöjd!
Ett blendningboard är just nu den största önskningen. Det här ifrån Ashford är ställbart på alla håll och kanter och går att göra så himla fina punis på, snälla tomten, snälla!

Så tomten, nu vet du vad jag önskar mig mest av allt!

1 kommentar:

  1. Blå blomma är ju helt galet fin, hoppas tomten är snäll i år. Och stort grattis på Anna-dagen!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg