torsdag 2 maj 2013

WIP Maj

Jag har så många roliga stickprojekt på gång nu så jag har svårt att välja vilket jag ska sticka på.
Byter helst mellan de olika projekten från dag till dag, vilket såklart bara resulterar i att inget blir färdigt..

Det här är tre av projekten jag stickar på just nu!

Skew-sockarna i mitt handfärgade, självrandande sockgarn.
De blir så fina och har en helt fantastiskt bra passfrom och så är det roligt att sticka ett par sockar som är så tvärtemot hur man har lärt sig att sticka sockar!

Här var det en tröja på gång!
Det är med samma mönster som min röda angora-tröja, men denna stickas i Madelinetosh Tosh Merino Light eftersom det ska bli ett mönster av den någon gång om hundra år eller så.

Sist men inte minst har vi sjalen Ziggity av Kirsten Kapur som jag stickar i Tant Koftas handfärgade BFL-garn!

Jag ska nog satsa på att bli klar med sjalen eftersom jag behöver stickorna till min kofta i handspunnet garn. Att flytta stickor fram och tillbaka blir lite jobbigt så ikväll ska jag sticka så att maskorna glöder!


4 kommentarer:

 1. Vilka häftiga sockar! Jag var tvungen att gå in på ravelry för att förstå hur de liksom funkade. Men vilket språk stickar du på? Jag hittade varken svenska eller engelska..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag stickade dem på engelska! Det engelska mönstret finns inte som download - istället måste du klicka på länken längst ner på mönstersidan, då kommer du till mönstret på knittys hemsida där det är publicerat på engelska sen kan du skriva ut det därifrån!

   Radera
 2. Vilka fina stickningar du har på gång! Jag är faktiskt sugen att testa på att sticka dom där sockorna, dom ser ju lite knäppa ut :) (på ett bra sätt, så klart)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ja, visst ser det lite knäppa ut, ännu mer knäppa när man inte har dem på fötterna, då ser det nästan ut som tubsockar. Men på är de riktigt fina :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg