torsdag 7 februari 2013

Candy Cardigan

Det har fötts bebisar som aldrig förr i min vänskapskrets 2012, lika söta allihopa!
Fina vänners fina bebisar borde inte presentas med annat än hemstickat att mysa in sig i under kalla vinterpromenade. Så det har blivit inte mindre än tre omlottkoftor till nämnda bebisar.

Den sista blev till min arbetskollega från förskolan jag jobbade på i början av förra året.
En riktig liten docka! Hennes mamma sa i början av graviditeten att hon skulle klä henne i massa rosa kläder så jag tog henne på orden och stickade en randig omlottkofta i cerise och lila!

 Det blev randig kropp och enfärgade armar och kragen fick sig en icord bindoff. Knapparna ramlade jag över i Julia's garnbutik i Amsterdam. De är lila med rosa prickar och matchade perfekt till koftans färger och blev verkligen pricken över i:et!

Mönstret är Garter Stitch Baby Kimono, det gick åt 1,5 nysta lila och 1 nysta cerise för att sticka i storleken 3-6 månader.

8 kommentarer:

 1. O så fin! Blir ju nästan sugen på att skaffa en till liten, bara för att få sticka en sådan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Man kan ju sticka en till sig själv annars :)

   Radera
 2. Vad fin! Har ett par bebisar på G bland mina vänner också, tror nog jag ska ge mig på en sån här. Har gjort en annan typ av kimonokofta till vänners bebisar tidigare, men den är lite knepig i modellen. Jättesmå armar. Testar denna ochs er om den är bättre! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Det är den tredje jag har stickat. Tycker att det är ett bra mönster eftersom man kan pimpa den och göra den roligare genom att sticka den randig eller mönstrad på annat sätt. Hoppas att det blir bra!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg