fredag 21 december 2012

Glädje och tårar

Idag har varit en omtumlande dag. Vi har fått mycket gjort, två av de tre nya skyltarna har kommit upp, den tredje ska bara torka efter målningen sen är den också klar. Sing har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med dem!
Idag har vi också låtit barnen måla de tunnor som Kelly köpt för skräp. Vi har målat dem vita och i rött målat dit "rubbish" samt skräp på singales som ungefär uttalas "kassele". Barnen fick sen måla vad de ville på de tre tunnorna, några vuxna blev också entusiastiska och hjälpte till. Imorgon ska vi placera ut dem på strategiska ställen på Safari. Det gav många skratt att se barnen måla och göra tunnorna fina.

Dagens tårar gräts när Kelly åkte för bara en liten stunds sen. Vi har bara varit tillsammans här i knappt fem dagar men hon är en sån fantastisk person, full av bra idéer för att förbättra för elefanterna, givmild, hjärtlig och passionerad. Det är konstigt hur man kan bli så nära på så kort tid och det är såklart både för och nackdelen med att göra sig sådana här erfarenheter. Man kommer att träffa många fantastiska människor och sedan lämna dem utan att veta om man någonsin kommer att träffas igen. Det gör ont i hjärtat av att tänka på det men samtidigt är jag väldig glad att få träffa människor som Kelly och Sing.
Sing åker på söndag, henne kommer det också att bli väldigt jobbigt att säga hejdå till. Hon är så positiv och har alltid ett leende på sina läppar som smittar av sig och hon har gett mig många skratt.

På måndag morgon kommer en kvinna som heter Lisa som ska bo här med mig men om dagarna vara på ett hem för handikappade. Så jag kommer vara här nästa vecka också och sen åka till Kosgoda (jag vet hur det stavas nu) nästa helg. Så det blir julafton med elefanterna istället. Kan inte förstå att det är jul om tre dagar. Det är nog för att det är varmt här så man tänker att det är sommar och att julen därför är långt borta.
Imorgon ska jag och Sing nog till en pool här i närheten i någon timme. Sen åka till en tefabrik och kryddodling som ligger i närheten.

På bilden är det Mihidi som målar en av tunnorna.2 kommentarer:

  1. Hej! Vilken spannande resa i detta underbara land. Som sagt ar jag i Sri Lanka nu och spenderar knappa minuter vid datorn. Jag har 2 kategorier med Sri Lanka resor pa min blogg som du kan lasa det mesta av vad jag tycker att man borde uppleva har, aker hem om lite mer en 1 vecka och da kan jag mejla over en reseguide!

    SvaraRadera
  2. hej gumman. vad härligt du verkar ha det! stor julkram från eddy

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg