måndag 17 december 2012

Framme!

Efter att ha spenderat 6 timmar med feber på första flyget (stort tack till Emirates flygvärdinnor som rädda mig när jag varken fick den vegetariska maten jag betalat extra för eller hade kommit ihåg att packa panodil även i handbagaget) spenderade jag ytterligare 9 timmar i Dubais transithall där jag traskade runt och sov på en obekväm stol samt ett ännu obekvämare golv. För att sedan flyga i ytterligare 4,5 timme plus en timmes försening innan jag till slut var framme i Sri Lanka.

Här har det regnat de senaste 36 timmarna så luftfuktigheten är väldigt hög och det är runt 25 grader varmt (eller kallt om man frågar singalesarna).
Jag bor med Kelly från Canada och Sing från Hong Kong. De ska vara här en vecka till så när de åker kommer jag förmodligen att åka till playan och ta hand om havssköldpaddor i två veckor och sedan komma tillbaka hit en vecka innan jag ska till Kandy och Fridsro Projects.

Myggen finns i riklig mängd och jag tog just ut en jättemyra från vårt rum. Sen blev jag instruerad att trycka in en handduk i springan mellan golv och dörr för att förhindra att vårt rum blir invaderat av smågrodor under natten.

I brist på dator med internet får ni en mobilbild på insidan av min myggnätsbeklädda säng. Hoppas på att kunna ladda upp lite roligare bilder snart!

2 kommentarer:

  1. åh, vad spännande att vara ute och resa ändå! själv är jag grymt trött på kalla Sverige just nu...

    SvaraRadera
  2. Det skall bli så roligt att få följa dig på dina äventyr!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg