lördag 17 november 2012

Frisyren och Frisören från helvetet!

Jag brukar sällan skriva blogginlägg när jag är arg, men idag tänker jag göra det.

Jag har inte klippt mig på nio månader, väldigt länge, jag vet. Men jag ville klippa mig hos underbara Sara på Salong Viktor som är min frisör sedan förra året. Hon är superduktig och väldigt noggrann.
Men så när jag var i Ede idag för att säga upp mitt bankkonto så gick jag förbi en salong som har drop-in. Eftersom vi har avskedsfest idag så tänkte jag att det trots allt kunde vara trevligt att vara nyklippt och fin för kvällen samt för nästa vecka när jag åker tillbaka till Sverige.

Så jag förklarade att jag ville ha längden längs käkbenet, samma frisyr som jag hade, bara ca 2 cm kortare med andra ord. Jag kollade så att hon verkligen förstod vad och hur jag menade.

Men FUDGE vad dåligt det blev!
Hon använde inte alls saxen för att dra upp längderna och klippa utan hon kammade bara allt hår i mittbena (jag sa att jag har sidbena) och klippte runt om huvudet, det var bara pottan som saknades så hade det varit en äkta pottklippning.
Det krävs en riktigt skicklig frisör för att få en exakt jämlång page att bli snygg runt om och den frisören var uppenbarligen ingen skicklig frisör!

Det är ojämnt och hacking och INTE i höjd med käken utan längs med kindbenet.
När jag kom hem och inspekterade frisyren närmare började jag gråta så ledsen jag var över hur fult hon hade klippt mig. Nu ska jag se om jag kan boka en tid hos Sara tills jag är i Göteborg om två veckor.

Ful frisyr på ledsen tjej som bara ville bli fin till sin avskedsfest

 

8 kommentarer:

 1. ååå så tråkigt!! hatar när det händer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, och egentligen borde det inte få hända tycker man. Visst man kan bli missnöjd med sin nya frisyr för att man kanske inte tycker att man passar i det, men mitt hår är helt enkelt dåligt och oproffessionellt klippt och DET borde inte få hända hos en "riktig" frisör:/

   Radera
 2. Jäkla frisör! Det är så himla trist när sådant händer, hoppas Sara kan fixa till det när du kommer hem. Och trots frisyren så är du jättefin!

  SvaraRadera
 3. men å din stackare! du ska nog se att du blir fin igen. stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag planerar att bli fin när jag kommit tillbaka från Sri Lanka, då borde det vara tillräckligt långt för att klippas vettigt

   Radera
 4. men neej, stackare! jag vet precis hur det känns.. jag drar mig verkligen för att gå till frisören. Borde verkligen men jag blir aldrig nöjd, känns inte som att jag och frisörtyperna pratar samma språk? jag säger en sak och kommer ut från frissan med en annan. Men jag tycker det ser fint ut! men det är inte kul när sånt här händer. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är precis som att vissa frisörer inte fattar. Det var fördelen när jag hade långt hår, då "behövde" man inte klippa sig för det syntes ändå inte att det var 1,5 år sedan jag klippt det. Men med en kortare frisyr är man så illa tvungen.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg