måndag 20 april 2015

Be-Nice Cream

Helg = Nice Cream till frukost!
Helgens version blev mintchoklad med en skvätt kaffe, cocos och raw-chocolate mullbär.
Alla borde någon gång få äta Nice Cream till frukost, för det är som att äta glass till frukost vilket såklart är alla människor dröm.. Så här kommer receptet så att ni kan förbereda inför nästa helg!

Efter en felsägning av Alicia så har den här versionen fått namnet Be-Nice Cream!

Ingredienser
Be-Nice Cream:
300 gram frusna bananer i skivor
2 msk cacao
1 tsk vaniljsocker
ca 2 msk pressokaffe (eller annat starkt kaffe)
en handfull myntablad

Topping:
3 msk cocos
raw-chocolate mullbär
eller annat som är gott - torkad frukt, bär, nötter osv

Stoppa alla ingredienserna till Be-Nice Cream i mixern och mixa tills det blir en ljus och fluffig glassliknande smet.
Servera genast och toppa med t.ex. cocos och mullbären.

Smaklig frukost!






2 kommentarer:

  1. Halloj! Skulle testa detta, men min svindyra blender klarade tydligen inte av uppdraget att mixa frysta bananer. Ett kugghjul pajade och det blev ingen Nice Cream för mig :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. åh, nej :( Jag har aldrig provat i blender men vanliga matberedare och även stavmixer brukar fixa jobbet. Jag skivar alltid mina bananer tunt och styckfryser dem, inga hela stora bananer alltså utan bara små bitar som går i mixern. Hoppas den går att laga!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg