torsdag 26 februari 2015

I mitt garnskåp

Jag har äntligen ett riktigt garnskåp!
Ett skåp där garnerna kan ligga till allmän beundran och inte tryckas in i garderober och lådor eller ligga framme och bli dammiga.
Mitt skåp är en vanliga Billy-bokylla med dörrar med glas upptill och panel nedtill, hur bra som helst.

Det här är vad som finns i mitt skåp


Såhär ser det ut som helhet. 
Inte helt galet mycket faktiskt, men det är de allra finaste garnerna som har fått bo i garnskåpet. Alla resthärvor från tidigare projekt bor i en låda i en av garderoberna.

På den nedersta hyllan har jag allt handspunnet garn. Det börjar bli en ansenlig hög nu och jag har ingen aning om vad jag vill sticka av något av det. Det finns ett nystan som ska få bli sockor, men allt annat är mer av sjalgarnstypen utan nylon i. Men under tiden som jag funderar kan jag njuta av detta vackra garnsnäckor.
 Bredvid det handspunna garnet finns lite mer handspunnet, handfärgat garn och en del ull som är näst i tur för att spinnas. Nu är jag nog mest sugen på det orangeskimrande batten som jag köpt från SpunRightRound!

 På de två översta hyllorna ligger allt garn färgkoordinerat så gott som det går, jag älskar att färgkoordinera! Här är en hel del garn som räcker till koftor plus lite udda härvor som kanske får blir en sjal eller dylikt framöver. Det finns också ett kit till en Bohuströja och några härvor av MoodsOfColors fina fågelgarn. Jag är väldigt sugen på att sticka med det gräsgröna garnet i mitten som är färgat av Anna Dandelion, men har inte hittat det perfekta mönstret ännu.

Så ser det ut i mitt garnskåp!

4 kommentarer:

 1. Jag älskar också att färgkoordinera. I det här inlägget kan du se mitt garnskåp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det något visst med färgkoordinerat :)

   Radera
 2. Vilket fantastiskt skåp och vilket innehåll! :)
  Kan du inte visa bild på dörrarna också?
  Vänlig hälsning
  Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag försökte fota dem men det blev inte så fint helt enkelt. Men det är såna vanliga dörrar man brukar ha till vitrinskåp och liknande. De dörrar som passar till Billy-bokhyllorna finns antingen som helt i glas med träkant eller som mina med glas upptill med träram och panel nedtill.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg