tisdag 16 september 2014

Avmaskat Höst 2014

Väntan är över - första numret av Avmaskat.se är ÄNLTIGEN här.

Det har varit en så himla rolig process att framställa detta första nummer, tillsammans med Kamilla Svanlund, av Sveriges första och enda webbaserade sticktidning!

Tidningen går att köpa direkt på Avmaskat.se
Vi har börjat att lägga upp de designer du kommer att hitta i tidningen på ravelry. Där finns nu bilder på 3 av de totalt 7 mönster som du hittar i tidningen.
Men tidningen innehåller såklart mycker mer - krönikor, artiklar, bok- och garnrecension och en tävling som du bara inte vill missa.

Både jag och Kamilla hoppas verkligen att du ska finna mycket inspiration och stickglädje i detta vårt ALLRA FÖRSTA NUMMER!


4 kommentarer:

 1. Är mönstren på svenska?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Allt innehåll och alla mönster är på svenska! :)

   Radera
 2. Tillykke med det skønne blad, jeg har netop købt det, og skrevet lidt om det på min blog over hos Woolspire... Super job I har gjort, jeg glæder mig til at sidde med næsen dybt begravet i jeres artikler i de kommende dage...Anna kan man komme i bladet selv om man er dansk? Jeg ville elske at lave en opskrift til jer
  Knus fra Danmark

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Charlotte! Vad härligt att höra, vi hoppas att du ska tycka om den! Det ser jag absolut som en möjlighet! Kanske att du får skriva på engelska bara, sorgligt nog skulle jag ha mycket lättare att översätta ifrån engelska än danska. På Avmaskat.se hittar du hur du gör för att medverka, man kan skicka in ansökningar om att medverka med mönster till vårt vårnummer!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg