fredag 27 juni 2014

Avmaskat.se

För ett tag sedan, kanske år eller så började jag och Kamilla Svanlund att prata om ett att göra något tillsammans, något stickrelaterat projekt. Vi ville samla svenska designer tillsammans och göra något fint för det inspirerande sticksamhälle som finns. Efter många diskussioner fram och tillbaka kom vi i alla fall fram till att en webbaserad tidning som kommer ut en gång i kvartalet var det vi ville ha. Därför började vi arbeta med Avmaskat.se. Avmaskat kommer att vara en rolig, fin och undervisande sticktidning som kommer ut en gång i kvartalet. Vi kommer att lyfta de svenskspråkiga designers vi har och vara en språngbräda för de som sitter på många idéer men ännu inte kommit ur designgarderoben.

Vi är exalterade över det här och med stort pirr i magen lanserade vi sidan och en smygfacebooksida i början av veckan och tänkte att vi drar inte på så stort ännu. Facebooksidan fick snabbt över 400 (snart 500) likes och nu tänker vi att det är dags att berätta för fler om oss!
Vi finns också på instagram som @avmaskat, på ravelry finns det en grupp som heter Avmaskat och på Facebook finns det en sida som heter avmaskat.sehttps://www.facebook.com/avmaskat

Sedan det viktigaste, vi finns ju också på vår hemsida Avmaskat.se som kommer att få fortsätta att utvecklas under hela tiden vi har lust att driva det här projektet.
Alla positiva tillrop vi har fått än så länge gör oss superpeppade på det här och övertygad om att det kommer att bli bra!
Just nu håller vi på att sy ihop, planera och redigera nummer 1 som kommer ut i september 2014, men vi söker designer för nummer 2, vilket är ett vinternummer som kommer att komma i december 2014. Gå in på Avmaskat.se för att läsa mer och har ni frågor så ställ dem, antingen här eller anonymt via kontakt@avmaskat.se
Jag kommer även att medverka i Kamillas och Sockerannas podcast, bara1till, under sommaren där vi tänkte prata mer om stickdesign och just avmaskat, så har ni frågor till det avsnittet så överös oss med dem!
Nu tar jag en veckas semester under vilken jag kommer att arbeta (jobbsemester alltså..) med en visningsträdgård på Fredriksdal!

Jag och Kamilla hälsar er välkomna till Avmaskat, på återseende till hösten!

2 kommentarer:

  1. Vilket fantastiskt bra initiativ! Heja!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det kommer nog behövas flera heja-rop under vägen! :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg