fredag 18 januari 2013

Fridsro Project

I måndags anlände jag till Fridsro Projects som ligger uppe i bergen utanför Kandy. Det är så vackert här att andan går ur en varje gång man tittar ur över djungelbeklädda kullar och bergstoppar i fjärran. Solnedgångarna går i rött och orange, solen steker från klarblå himmel på dagen men på natten är det så svalt att de vankas raggaockar och en tunn fleecetröja under lakanen.
Jag har jobbat i Fridsros förskola och varit med de yngsta killarna på eftermiddagarna, inventerat det mobila sjukhusets medicinförråd genom att räkna alla piller för hand samt inventerat i klädförrådet och slagit in presenter till kommande födelsedagar.
Jag äter stora lass med färsk frukt varje dag och maten gör en aldrig besviken.
Imorgon vankas det besök i Kandys botaniska trädgård där bland annat världens äldsta träd finns. Går det som jag vill åker jag sedan till Nuwara Eliya på måndag för att vara på Fridsros projekt där i några dagar.

Jag får lov att pynta inlägget med lite bilder från min instagram eftersom jag inte har tillgång till dator. Playsweetmusic heter jag på instagram så det är bara att lägga till och följa om ni vill se mer!4 kommentarer:

 1. Hej! Jag vet att du haft det svårt att läsa kommentarer, så vi får väll se om du läser detta. Vill bara säga att det är kul att följa dig på din resa, du verkar ha det helt fantastiskt!
  /Anna i ett kallt och vill Sverige

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att du har velat följa min resa på bloggen! Det kommer att komma lite fler inlägg i efterhand som jag aldrig hann publicera när jag var på resande fot :)

   Radera
 2. åhh, vilka underbara bilder!! gudomligt fina!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg