söndag 9 mars 2014

Ett skepp kommer lastat med..

I veckan skickade jag iväg ett paket till min vän Sofia.
Det är Sofia som har gjort min header och i början av året har hon hjälpt mig med lite andra photoshoprelaterade tjänster.
Vi brukar byta photoshopskills mot överraskningspresent, när Sofia gjorde min header skickade jag handfärgat, självrandande garn till henne. Sofia stickade flerfärgade vantar och en mössa av det.

Denna gången blev det också en ganska garn- och stickrelaterad present, eftersom Sofia stickar, precis som jag.

Såhär såg presenten inuti paketet ut!

En necessär i all sin enkelhet, eller nja - en av mig handsydd necessär i ett tyg jag tror Sofia skulle tokgilla och som det förvarades alldeles förträffligt fina saker i.
Vi kikar!

Inuti fanns den här härligheten - Två nystan merinoull från Sandes i en härlig vintagefärg ifrån deras nya kollektion, en sättapåfingretmojängnärmanflerfärgsstickarsåattgarnetintetrasslarsig, mönstret till BEAM, några knappar (som inte är med på bild) och ett vykost med botaniska bilder av orkidéer, målade av en fantastiskt duktig kvinna i Indien.
Inte så tokigt alls och jag vet med säkerhet att Sofia blev lika glad för sin överraskningspresent som jag för hennes tillhandahållande av photoshopskills!

Trevlig söndag på er allihop!


6 kommentarer:

 1. Åh,vilket härligt paket! Jag syr mycket men någon necessär har jag inte testat än. Häromveckan var jag och köpte en tråkig svart. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett så enkelt litet projekt, kräver inte så mycket tid eller tyg och alla kan använda det till något. Må det vara smink, stickningsprojekt eller pennor kanske :)

   Radera
 2. Är helt kär i dig BEAM mönster! Stickar en till för jag vågar inte tvätta den första innan jag har en till!

  SvaraRadera
 3. Vem skulle inte bli glad för det där paketet, liksom! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den som gillar att sticka skulle garanterat bli det i alla fall :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populära inlägg